english
hungarian

Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll...

Köszönjük a türelmüket

A nátha okozta orrdugulás megszüntetése mellett igen fontos az érzékeny, kisebesedett orrnyálkahártya gyógyítása. A nasic® az egyetlen olyan speciálisan kifejlesztett és szabadalommal védett különleges hatóanyag összetételű orrspray, amely a nyálkahártya lohasztó, orrdugulást csökkentő hatóanyag (xilometazolin) mellett vitaminszármazékot (dexpantenol) is tartalmaz. A nasic® orrspray magas dexpantenol tartalma révén gyorsítja a kisebesedett, érzékeny orrnyálkahártya gyógyulási folyamatát, és egyidejuleg védi a kiszáradástól.

A nasic® orrdugulást csökkento hatása gyors, a xilometazolin hatóanyag rövid idoő belül szabaddá teszi az orrjáratokat, a dexpantenol pedig ápolja az orrnyálkahártyát, és védelmet nyújt a nyálkahártya kiszáradása ellen.

 

 

Nasic gyermekeknek- orrspray gyerekeknek

 

A gyermekek orrnyálkahártyája igen érzékeny, megfázás, nátha következtében hamar kiszárad, gyakran kisebesedik. A nasic® gyermekeknek szabadalmaztatott hatóanyag-összetételének köszönhetően

az orrdugulás megszüntetése mellett egyidejűleg gondoskodik az érzékeny orrnyálkahártya hatékony kezeléséről is. A nasic® gyermekeknek a más, hagyományos orrspray-kben is megtalálható nyálkahártya lohasztó hatóanyag mellett gyulladáscsökkentő hatású vitaminszármazékot (dexpantenol) is tartalmaz. A nasic® gyermekeknek orrspray magas dexpantenol tartalmának (5%) köszönhetően hatékonyan ápolja az érzékeny, kisebesedett orrnyálkahártyát, és védi a kiszáradástól.

A nasic® gyermekeknek speciális porlasztófejét kifejezetten a kisgyermekek eldugult orrocskájának szűk orrnyílásaihoz fejlesztették ki, a kíméletes és hatékony kezelés érdekében.


Nasic orrspray
Az orrspray-k új generációja


Megoldás a felnőttek és gyerekek nátha okozta orrnyálkahártya duzzanatának csökkentésére

A nasic® gyorsan és hatékonyan csökkenti az orrdugulást, gyógyítja az orrnyálkahártyát.


Mycosan

   A Mycosan® egyedi, bioaktív hatóanyagú gombaellenes készítmény, amely hatásos, nem mérgező és biztonságos alternatíva a körömgomba kezelésére    

RÉSZLETEK »

Neo-angin
A jól bevált módszer

Torokfájás esetén, cukor és cukormentes változatban, 3 féle ízesítéssel.  

RÉSZLETEK »

Dolo-angin

A Dolo-Angin az egyetlen szopogató tabletta kifejezetten erős torokfájásra köhögéscsillapító hatással.

RÉSZLETEK »

Junior-angin

Speciálisan 4 év feletti gyermekeknek szánt szopogató tabletta.

RÉSZLETEK »

Nasic orrspray
Az orrspray-k új generációja

Megoldás a felnőttek és gyerekek nátha okozta orrnyálkahártya duzzanatának csökkentésére A nasic® gyorsan és hatékonyan csökkenti az orrdugulást, gyógyítja az orrnyálkahártyát.

RÉSZLETEK »

Izlandi zuzmó
Bízzon a természet gyógyító erejében!

Az Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup a nyálkahártyát kettős védőréteggel látja el. Hatóanyagai, a mályva és izlandi zuzmó segítségével enyhíti az ebből adódó nyálkahártya irritációt, egyúttal megelőzi a száraz köhögés kialakulását.

RÉSZLETEK »

Izlandi Zuzmó
A száraz köhögés specialistája

Izlandi zuzmó szirup köhögés ellen!   Cukorbetegek, várandós és szoptatós anyák is szedhetik! 100% természetes izlandi zuzmóval, mályvával és cinkkel. Alkoholmentes, cukormentes, glutén-, laktóz- és tartósítószer-mentes. Keresse  kifejezetten gyermekeknek szánt változatban, finom, cseresznyés ízzel,   Kapható a jól ismert 100ml-es változatban (1 éves kortól), kifejezetten gyermekeknek szánt 100ml-es változatban, finom, cseresznyés ízzel (1 éves kortól), praktikus 10X10ml-es mobil változatban, (1 éves kortól), gazdaságoss 200ml-es változatban (1 éves kortól), 24 db-os tabletta változatban   (6 éves kortól) kifejezetten gyermekeknek szánt 24 db-os tabletta változatban, finom, cseresznyés ízzel (4 éves kortól)

RÉSZLETEK »

Physiomer tengeri sós orröblítő
A természet segítségével fellélegezhet

  A PHYSIOMER Orrdugulás  Elleni Orröblítő Oldatao  természetes megoldást nyújtanak a megfázás, arcüreggyulladás és allergia okozta orrdugulás megszüntetésére.

RÉSZLETEK »

Herstat herpesz elleni krém
Gyorsan enyhíti a herpesz tüneteit

Klinikai kutatások igazolják, hogy a Herstat® hatásosan enyhíti a herpesz tüneteit és lerövidíti a gyógyulás folyamatát.

RÉSZLETEK »

Nuflex
Ápolja izomzatát, meghálálja a törődést!RÉSZLETEK »

Diabecinn termékcsalád cukorbetegeknek
Fahéj kapszula cukorbetegeknek már 5.379 ft-tól; lábkrém cukorbetegeknek már 3.139 ft-tól

  A Diabecinn termékcsalád speciálisan cukorbetegek számára kifejlesztett termékei az életminőség javításért.                 

RÉSZLETEK »

ByeWart!™
Természetesen, fájdalommentes!

Hatékony szemölcs elleni krém természetes hatóanyagokkal.

RÉSZLETEK »

Kwai
Fokhagyma az egészségért

A fokhagyma vitalizáló és egészségmegőrző szerepe régóta ismert, a népgyógyászatban “vértisztítóként” is emlegetik, utalva a növény vérkeringésre kifejtett jótékony hatására. A fokhagyma hatóanyagai befolyásolják az érelmeszesedés kialakulásában szerepet játszó rizikófaktorokat.

RÉSZLETEK »

Laxacur Aktív
Krónikus székrekedés eseténRÉSZLETEK »

Imperial Gyógyfüves Balzsam
Megkönnyebbülés az izmoknak, a hátnak, a térdnek

Az Imperial Gyógyfüves Balzsam 25 különféle növényi összetevő (gyógynövény és növényi kivonat) felhasználásával készült különleges összetételű gyógynövény tartalmú készítmények.

RÉSZLETEK »